Ποιοι είμαστε

Η Εταιρία και οι άνθρωποι της

Η SOLERGON ΑΕ είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρία με έδρα την Αθήνα και εργοστασιακή μονάδα στην Πτολεμαΐδα. Από το 2005 και εξής διαγράφει επιτυχημένη και ανοδική πορεία θεμελιώνοντας την αξιοπιστία της στον χώρο των τεχνικών έργων. Η SOLERGON Α.Ε. διακρίνεται για την υπευθυνότητα των ανθρώπων της και την άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους. Παράλληλα, η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της και η ικανοποίηση τους είναι πρώτο της μέλημα.

Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery
Project Gallery

Τι κάνουμε

H SOLERGON Α.Ε. δραστηριοποιείται στην κατασκευή ολοκληρωμένων τεχνικών έργων με έμφαση στον τομέα της ενέργειας. Η εξειδίκευσή της έγκειται στους παρακάτω τομείς:

Ενεργειακά έργα
Solergon S.A. - Energeiaka

Κατασκευή σύνθετων, ολοκληρωμένων έργων με τη μέθοδο Turn-Key. Μελέτη, προμήθεια, κατασκευή, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία (Turn-Key) έργων και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Μελέτη
Engineering

Ηλεκτρολογική μελέτη χαμηλής/μέσης τάσης, αυτοματισμών, γείωσης/φωτισμού, διαστασιολόγηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Βιομηχανοποίηση
Solergon S.A. - Viomoixanopoiisi

Βιομηχανοποίηση και μηχανουργική κατεργασία μεταλλικών υλικών, παραγωγή σύνθετων κατασκευών και βιομηχανοποίηση τμημάτων υψηλής πίεσης.

Συντηρήσεις – Επισκευές
Solergon S.A. - Anegersi

Συντηρήση – επισκευή λεβήτων, θερμικών σταθμών, τμημάτων υψηλής πίεσης και ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού σταθμών παραγωγής ενέργειας και βιομηχανίας.

Τι πρεσβεύουμε

Η SOLERGON Α.Ε. διεξάγει την επιχειρηματική της δραστηριότητα βασιζόμενη σε αρχές που διέπουν την κουλτούρα της και τη χαρακτηρίζουν συνολικά. Επιδεικνύει ήθος, εκτιμά την ευελιξία και την καινοτομία και πιστεύει στην ομαδική εργασία, στην εποικοδομητική συνεργασία και στη συλλογική ανάληψη ευθυνών. Όλοι μας και ο καθένας χωριστά είμαστε υπεύθυνοι για τη διατήρηση άψογης και έντιμης συμπεριφοράς κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, σεβόμενοι τους πελάτες και τους πόρους της εταιρίας.

Στόχοι

Η SOLERGON Α.Ε. έχει ως στόχο οι αποφάσεις της και οι δράσεις της να αντικατοπτρίζουν τις αρχές αυτές, επειδή πιστεύει πως η τήρηση τους αποτελεί κομβικό σημείο για την επίτευξη άριστων και μακροχρόνιων συνεργασιών και για τη δημιουργία μακροπρόθεσμων οφελών.

Βρείτε μας στο χάρτη ή επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα από τη φόρμα επικοινωνίας.